14 Mart 2016 Pazartesi

Satya Ki Kiran Hint Dizisi

Barun Sobti

Baruncular müjde.. 2016 yılında yayınlanacak olan Satya Ki Kiran dizisi sonunda izleyicileriyle buluşacak. Polisiye ve aşk içice olan dizide aksiyon sahnelerinin yanında aşk sahneleri de izleyiciyi ekrana bağlayacak. Oldukça sürükleyici bir dizi olan Satya Ki Kiran Hint dizisinde Barun Sobti ile birlikte birçok kaliteli Hintli oyuncu da dizide yer alıyor. Shivani Tomar, SK Batra, Isha Kumar gibi oyuncular dizinin en önemli oyuncularından bazıları.
Dizide, yakışıklı oyuncu Barun Sobti bir polisin hayatını canlandıracak. Bu dizide ne alarsanız var, aşk var, aksiyon var, gizem var. Barun Sobti 2016 yılının en iyi dizilerinden birine yine imzasını atacak gibi gözüküyor.

Satya Ki Kiran Hakkında

Dizi adı: Satya Ki Kiran

Türü: Polisiye, aksiyon, gizem

Yayın tarihi: Nisan 2016

Yayınlanacağı günler: Pazartesi, salı

Yayınlanacağı televizyon: Zee TV

Bölüm sayısı: 26 bölüm planlanıyor.

 Konusu :

Barun Sobti, dizide Satya ismindeki bir polisi canlandırıyor. Cesur polis Satya, suçluların korkulu rüyası oluyor. Yakışıklı polisimiz bir ajan kızın peşine düşer. Yakalanması çok zor bir ajan olan kızımız ile yakışıklı polisimiz Satya arasında aşk başlar. Kaçak kızımızın adı Con. Kaçak kız Con’u ise güzel oyuncu Shivani Tomar canlandırıyor. Dizi şimdilik 26 bölüm olarak planlanmış ama umarım bölümleri daha çok uzatırlar.


OYUNCULAR :

Barun Sobti dizide Satya rolünde yer alıyor.


Shivani Tomar dizide a Con rolünde yer alıyor.

***
 Diğer Oyuncular :
SK Batra dizide a Don rolünde yer alıyor.
Isha Kumar dizide Satya’nın kardeşi rolünde yer alıyor.

- Alıntı -

Not : Bilgiler yenilendikçe yüklenecektir. Yorum yapmayı unutmayın ( yorumlar benim için önemli )

2 yorum:

  1. bu dizi şu an ne aşamada acaba? planlandığı gibi 26 bölüm mü oynadı , Bölümleri Türkçe altyazı bulabilir miyiz ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 26 bölmün hepsi çevirilmişti ama galiba telif hakkı nedeniyle siteden silinmişler.. Yoksa sana izleyebileceğin bir yer verirdim..

      Sil