8 Mart 2016 Salı

İss Pyaar Ko Kya Naam Doon? - Bir Garip Aşk Hint Dizisi

Arnav and Khushi 

Khushi: İstediğim halde senden neden uzak duramıyorum? 
Arnav ji: Belki de kalbim seni çağırıyordur. 
Khushi: Ama gözlerinde nefret görüyorum. 
Arnav ji: Çünkü aşk onlara acı veriyor. 
Khushi: Keşke senden nefret edebilseydim. 
Arnav ji: Keşke seni sevebilseydim. 
*** 

Hakkında:

Adı:Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon? Bu Aşka Ne Ad Vereyim?
Diğer Adı: What Shall I Name This Love?
Tür: Dram, Romantik
Yönetmen: Arshad Khan, Lalit Mohan
Yapımcı: 4 Lions Films
Bölüm: 406
Yayın Dönemi: 6 Haziran 2011-30 Kasım 2012
Yayınlandığı Kanal: Star Plus tv
Ülke: Hindistan
Dil: Hintçe
***

Konusu:

Bazen katlanabileceğiniz en son kişi ğ olur ya.. onsuz yaşayamayacağınız tek kişidir. Birbirleriyle olamayan, ayrı da kalamayan iki kişinin hikayesi… 
Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon bize aşk ve nefret arasında gidip gelen bir duygu ile birbirine bağlanmış, zıt kişiliklerin ilginç hikayesini sunuyor. 

Khushi ve Arnav taban tabana zıt ideolojilere sahiptirler. Khushi niyete inanıyorsa, Arnav sadece sonuca inanır. Khushi için duygular çok değerlidir, oysa Arnav için duyguların hiçbir değeri yoktur. Khushi’nin insanlarla ilişkileri hayatta en önem verdiği şeyken, Arnav her insanın bir fiyatı olduğuna ve insanların çıkarları için her şeyi yapabileceğine inanır. 

Hikaye ilerledikçe, aşk ve nefrete dayalı ilişkilerinde bir sürü sürtüşme yaşarlar. Arnav kendisine herkesi kontrol edebileceğini kanıtlamak için, Khushi’nin sarsılmaz ahlaki değerlerini sürekli yıkmaya çalışırken; diğer taraftan Khushi her zaman kendi değerlerini ve ilkelerini takip etmeye çalışır. 
***

Oyuncular:

Khushi Kumari Gupta (Sanaya Irani) 
Khushi kendi halinde, aile değerlerine bağlı, belli manevi ilkelerle hareket eden, Lucknow’lu ve 18 yaşında bir kızdır. İnandığı şeylerin arkasında durur, ona aşılanan değerlerden asla ödün vermez. İnsanların yüzeysel beklentilerine uymak için kendini değiştirmez. 

(Nam-ı diğer… Chamkilli: Parlak, ışıltılı, Pati Sari: Yırtık Sari, Mahrani: Prenses, Parme Suri: Tanrıça, Sanka Devi: Deli Kız :) ) 
***
Arnav Singh Raizada (Barun Sobti) 
Khushi’nin tam zıttı olan Arnav, kendi kendine bir yerlere gelmiş, acımasız, “ne pahasına olursa olsun kazan” prensibine sahip, dünyada aşk dahil her şeyin satın alınabileceğine inanan 28 yaşında bir adamdır. İnsan ilişkilerini hiç umursamaz, istediğini elde temek için insanları piyon olarak kullanmaktan hiçbir rahatsızlık duymaz. 

(Nam-ı diğer… Laad Governor: Diktatör, Chote: Ufaklık.. ) 
***
Anjali Jha ( Daljeet Kaur Bhanot ) 
Rani sahiba: Sultanım. Arnav’ın ablası dizide, Anjali Sing Raizada Jai rolünde gerçekten güzel bir performans sergiliyor. Güzelliği ve oyunculuğuyla izleyiciyi etkiliyor. Arnav’ın sevecen, dünya tatlısı ablası rolünü çok içten oynuyor. Zor bir hayatı olduğu halde insanlara yardım etmeyi çok seviyor. Bacağında bir sakatlığı var. Hassas bir yapısı olduğu için aile tarafından özenle korunuyor. 

Anjali, evli ama henüz çocuğu yok. Ama bir çocuğu olmasını çok istiyor. Kocasını çok seven Anjali etrafına mutluluk saçıyor. Arnav ve Anjali henüz çocukken anne ve babaları aynı gün intihar etmişler, bu durum Anjali ve Arnav üzerinde büyük travma etkisi yaratmış. Bu acı olaydan dolayı Arnav ve Anjali birbirlerine sımsıkı bağlanmışlar. 
***
Manohar Jha (Abhaas Mehta ) 
Khushi’nin halasının evine kiracı olarak girmiş genç bir avukattır. Khushi’ye karşı ilgisi vardır. Dizide kötü adam rolünde. Yetenekli oyuncu dizinin önemli rollerinden birini canlandırıyor. 
***
Payal Gupta ( Deepali Pansare ) 
Khushi‘nin ablası rolünde oynayan Deepali Pansare, dizinin en önemli karakterlerinden biri olan Payel Gupta rolünü canlandırıyor. Ünlü Hintli oyuncu sevimliliği ve güzelliğiyle izleyicilerin gönlünde taht kurmayı başardı. 
***
Akash Raizada 
Arnav’ın küçük kuzeni rolünde oynadı. Dizide malumunuz Arnav sert biri ama küçük kuzeni Akash Sing Raizada ise tam aksine sakin ve anlayışlı bir karakter. Arnav ve Akash kardeş kadar birbirlerine yakındırlar. 
***
Lavanya Kashyap 
Arnav’ın sevgilisi 
* * *
Eee birazda daha ekleme yapayım Arnav Ve Kushi'den önce bir çiftimiz daha var 

Payal ve Akash 
Hint dizilerine bağlanmamı sağlayan dizilerden bir tanesi ben bitirdikten sonra Kanal 7'de yayınlaması çok heyecanladırdı gerçekten arada bakıp izliyorum Türkçe Dublajlı hali çok bir değişik.. İnşaallah hint dizilerinin devamıda gelir.. Ha bide belki biliyorsunuzdur.. Özel bölümleri çıktı 12 bölümcük izlemeyenler hemen izlemelisiniz.. Khushi ve Arnavın evlilik sonrasını anlatıyor.. :D 

İzleyipte özleyenler için : 
Benim için yeri ayrı olan harika bir dizi ne kadar da izlesem sıkılmayacağım nadir dizilerden izlemeyen yoktur ama ben yine de yazmak istiyorum izlemeyen kesinlikle kalmasın.
~
Çok Yakında Kanal 7'de tekrar çok sevindim:))
~~
Not: Türkçe Alt Yazılı Hint Dizileri için Liste 1 Tıklayın, Liste 2 TıklayınListe 3 Tıklayın!

Yorumlarınızı bekliyorum

8 yorum:

  1. ya keşke bitmeseydi bu dizi

    YanıtlaSil
  2. Allah'ım bu nasıl bir diziydi. İlk gördüğümde delilere göre bir dizi demiştim. :D Türkçe çevirisini beğenmeyip alt yazılı olanını indirip 3-4 tekrar yapıp izlemişliğim vardır... Bende de bir Sanka Devi'lik olmuştu vakti zamanında... Şimdi görünce tvde döner döner bakarım herhalde :)) hahahha

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güzel:) Bende daha tvlere çıkmadan izlemiştim sora tvlere çıkınca vay be izlediğim bir şey yayınlanıyor diye sevinmiştim bu dizinin bende yeri ayrıdır.

      Sil
  3. Bu diziyi altyazılı izlemenin keyfi başka ama bulmak çok zor bildiğiniz bi yer var mı altyazılı izleyebileceğim?

    YanıtlaSil